Strona główna › Fora › Wyzwanie 3 tygodnie z włoskim › Poziom początkujący › Tydzień 2 › Dzień 11 Tydzień 2 Dzień 11 Posted by Paulina on 29 stycznia 2020 at 23:10 Czekam na Wasze zdania i ewentualne pytania 🙂 Paulina odpowiedział(a) 4 lata, 11 miesiące temu 3 Członkowie · 3 Replies 3 Replies Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 30 stycznia 2020 at 22:00 Io sono un’insegnante. Faccio l’insegnante. Lavoro all’asilo da 11 anni. Mi piace il mio lavoro, ma ora ho una pausa. Mi sento stanca. Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 30 stycznia 2020 at 23:07 https://share.icloud.com/photos/0fmexlMufUNpyvJ-eDo_77YeQ Przepraszam, że w takiej formie, ale chciałam jeszcze na szybko przed spaniem wrzucić ???????? Paulina Administrator 31 stycznia 2020 at 23:15 non c’è problema – nie ma sprawy 😉 zadanie jest ok tylko uwaga na rodzajnik przy ospedale – jaki powinien być? 🙂 The forum ‘Tydzień 2’ is closed to new discussions and replies. Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Only Me PublicznyWszyscy CzłonkowieMoi znajomiOnly Me Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Only Me Zacznij Dyskusję 0 z 0 replies June 2018 Now