• Pierwszy webinar

Posted by Paulina on 23 stycznia 2020 at 01:37

Ciao! Zgodnie z planem w weekend powinien odbyć się pierwszy webinar. To będzie spotkanie w zamkniętym pokoju (do którego oczywiście dostaniecie linka). Myślałam żeby z Wami spotkać się w niedzielę o godzinie 15 – co Wy na to? Pasuje, nie pasuje? A może wolicie na tygodniu albo jakoś inaczej? Dajcie znać. Możecie też umieszczać w tym wątku ewentualne pytania, coś co chcecie abym na tym spotkaniu wytłumaczyła.

Uprzedzając pytania – jeśli nie będzie Cię na żywo to nic się nie stanie, nic nie stracisz. Dostaniesz nagranie.
    Ale pytam o Wasze dostępności po fajniej jest gdy wiem, że nie mówię sama do siebie 🙂

Usunięty Użytkownik odpowiedział(a) 4 lata, 11 miesiące temu 4 Członkowie · 7 Replies
  • 7 Replies
  • Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    23 stycznia 2020 at 21:49

Niedziela o 15 – dla mnie OK 🙂
    Pozdrawiam ! Kasia

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    23 stycznia 2020 at 23:13

Mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi w niedzielę. Ale nie wiem czy będę wiedziała co i jak, bo na razie to mnie technicznie przerasta.
    Pozdrawiam! Magdalena

• Paulina

Administrator
    24 stycznia 2020 at 23:46

Macie jakieś pytania? O czym chcecie żebym pomówiła na webinarze? 🙂

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    25 stycznia 2020 at 11:39

Ja niestety w niedzielę o 15 będę pracować, także obejrzę nagranie, w razie pytań będę się kontaktować 🙂

• Paulina

Administrator
      25 stycznia 2020 at 20:54

Klaudia, miałaś jakieś trudności podczas tego pierwszego tygodnia? Chcesz żebym poruszyła jakiś konkretny temat na tym spotkaniu?

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    26 stycznia 2020 at 01:16

Myślę, że jak do tej pory wszystko jest jasne. Przerobiłam trochę lekcji w aplikacjach do nauki języków jeszcze przed wyzwaniem, także tydzień pierwszy nie sprawiał mi większych problemów. Chciałabym jednak wrócić do dnia 5 i napisać kilka zdań, żebym mogła dostać od Ciebie informacje zwrotną. Mam nadzieję, że jutro uda mi się to zrobić.
    Jeśli chodzi o webinar – kiedy już zobaczę jak wyglądał pierwszy, łatwiej będzie mi powiedzieć czego mogłabym potrzebować przy kolejnych 🙂

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    26 stycznia 2020 at 16:10

Ok, więc wracając do tematu maili. Chodzi mi wyłącznie o te pliki, które na platformie są w opcji ‘pobierz’. Jako, że nie używam komputera, a drukarka mi się tylko marzy, to każdy taki plik pdf wysyłam sobie mailem, żeby móc później wydrukować. I w ten sposób mam np. 4 maile o tytule ‘dzień x’. Po prostu łatwiej byłoby mi wejść w maila od Ciebie, wydrukować wszystkie potrzebne pliki i wrócić do lekcji na platformie. Ale to jest wyłącznie kwestia mojej wygody, więc jeśli jest to dla Ciebie utrudnienie to nie ma sprawy. Dobrze radziłam sobie do tej pory, więc dalej też nie będzie problemu 🙂

The forum ‘Pytania ogólne’ is closed to new discussions and replies.

Zacznij Dyskusję
0 z 0 replies June 2018
Now