Strona główna › Fora › Wyzwanie 3 tygodnie z włoskim › Poziom początkujący › Tydzień 1 › Dzień 2 – spróbujcie przedstawić się po włosku Tagged: #ciao #introduzione Tydzień 1 Dzień 2 – spróbujcie przedstawić się po włosku Posted by Paulina on 20 stycznia 2020 at 22:29 Zostawcie komentarz poniżej, napiszcie lub powiedzcie coś o sobie – tyle, na ile potraficie Paulina odpowiedział(a) 4 lata, 11 miesiące temu 4 Członkowie · 5 Replies #ciao #introduzione 5 Replies Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 21 stycznia 2020 at 03:58 Ciao! Mi chiamo Klaudia, sono polacca di Racibórz. Io abito a Reykjavík ???????????? Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 21 stycznia 2020 at 16:29 Salve! Mi chiamo Kasia. Abito in Polonia, a Resovia. Paulina Administrator 21 stycznia 2020 at 18:42 Ciao ragazze, benvenute! 🙂 Piacere di conoscervi! Io mi chiamo Paulina e abito vicino a Lublino, in campagna. Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 22 stycznia 2020 at 00:15 Ciao! Mi chiamo Magdalena. Sono polacca. Io abito a Poznań. Benvenute! Paulina Administrator 22 stycznia 2020 at 00:33 Benvenuta! Widzę, że się udało 🙂 Super! The forum ‘Tydzień 1’ is closed to new discussions and replies. Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Only Me PublicznyWszyscy CzłonkowieMoi znajomiOnly Me Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Only Me Zacznij Dyskusję 0 z 0 replies June 2018 Now