Strona główna › Fora › Wyzwanie 3 tygodnie z włoskim › Poziom podstawowy › Tydzień 1 › Dzień 3 – Liczby i godziny Tydzień 1 Dzień 3 – Liczby i godziny Posted by Paulina on 22 stycznia 2020 at 00:38 Miejsce na pytania i wątpliwości 🙂 Usunięty Użytkownik odpowiedział(a) 4 lata, 11 miesiące temu 2 Członkowie · 3 Replies 3 Replies Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 22 stycznia 2020 at 22:27 Jak tam zrobiliście ćwiczenie z godzinami? Liczebniki poszły mi dobrze, ale co do godzin to nie jestem pewna. Czy ktoś wie kiedy stosować mezzo, a kiedy mezza? Jest jakaś różnica? Zajrzałam do trzech książek i wszędzie jest “mezza”. Paulina Administrator 22 stycznia 2020 at 23:52 Mezzo i mezza można zamiennie stosować 😉 Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 22 stycznia 2020 at 23:55 Dziękuję 🙂 The forum ‘Tydzień 1’ is closed to new discussions and replies. Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Only Me PublicznyWszyscy CzłonkowieMoi znajomiOnly Me Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Only Me Zacznij Dyskusję 0 z 0 replies June 2018 Now