wiosna-25 › Fora › Wyzwanie 3 tygodnie z włoskim › Poziom podstawowy › Tydzień 1 › Dzień 3 – Liczby i godziny Tydzień 1 Dzień 3 – Liczby i godziny Posted by Paulina on 22 stycznia 2020 o 00:38 Miejsce na pytania i wątpliwości 🙂 Usunięty Użytkownik odpowiedział(a) 6 lata, 4 miesiące temu 2 Członkowie · 3 Replies 3 Replies Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 22 stycznia 2020 o 22:27 Jak tam zrobiliście ćwiczenie z godzinami? Liczebniki poszły mi dobrze, ale co do godzin to nie jestem pewna. Czy ktoś wie kiedy stosować mezzo, a kiedy mezza? Jest jakaś różnica? Zajrzałam do trzech książek i wszędzie jest “mezza”. Paulina Administrator 22 stycznia 2020 o 23:52 Mezzo i mezza można zamiennie stosować 😉 Usunięty Użytkownik Usunięty Użytkownik 22 stycznia 2020 o 23:55 Dziękuję 🙂 The forum ‘Tydzień 1’ is closed to new discussions and replies. Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Tylko ja PublicznyWszyscy CzłonkowieMoi znajomiTylko ja Publiczny Wszyscy Członkowie Moi znajomi Tylko ja Zacznij Dyskusję 0 z 0 replies June 2018 Now