Strona główna › Fora › Wyzwanie 3 tygodnie z włoskim – letnia reedycja › Poziom A2/B1 › Pytania ogólne, uwagi, sugestie, oczekiwania › Kiedy webinary?
-
Kiedy webinary?
Posted by Paulina on 20 lipca 2020 at 15:27Ciao! W ramach wyzwania raz w tygodniu spotkamy się na webinarze. Czy chcecie żeby spotkanie to odbyło się w niedzielę, czy raczej w inny dzień?
Usunięty Użytkownik odpowiedział(a) 4 lata, 5 miesiące temu 4 Członkowie · 11 Replies -
11 Replies
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik20 lipca 2020 at 17:47Ciao!
A o której godzinie planujesz webinary?-
W zasadzie wszystko zależy od Was 🙂 więc może najlepiej ustalmy najpierw dzień, a potem godziny. Jeszcze do środy mogą dołączyć kolejne osoby więc ostateczną decyzję podejmiemy pewnie koło czwartku 🙂
-
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik20 lipca 2020 at 22:13Może być niedziela – jako ostatni dzień pracy tygodniowej.
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik21 lipca 2020 at 00:31Ciao a tutti, dla mnie może być każdy dzień tygodnia, ale po godzinie 20:00
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik22 lipca 2020 at 08:12ja w niedziele pracuję zazwyczaj do 22:30 ;/ najbardziej pasują mi środy, czwartki i soboty – oczywiście po 20 🙂
-
Ciao! A w niedzielę rano wam pasuje? Bo widzę, że niedziela wieczór będzie trudna żeby wszystkim pasowało. Oczywiście nagranie z webinaru zostanie potem umieszczone na platformie w razie gdyby ktoś nie mógł być na żywo, ale skoro nas aż tak dużo nie ma może uda się znaleźć termin, który wszystkim pasuje 🙂
Proponuję niedziela o 12 lub o 21.
Ewentualnie poniedziałek o 21?
Che ne dite?Chyba że chcecie jakoś inaczej to rozegrać to też oczywiście możemy 🙂
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik25 lipca 2020 at 12:17Niedziela 12 brzmi idealnie 🙂
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik25 lipca 2020 at 19:59Ja wolałabym niedzielę wieczorem ale zawsze mogę odsłuchać później, tym bardziej ,że nie jestem na bieżąco z zadaniami 😉
Może dzisiaj uda mi się trochę nadrobić 🙂 -
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik26 lipca 2020 at 21:55Ciao, gdzie został zapisany webinar? Jak mogę go zobaczyć ?
-
Od razu po zakończeniu webinaru powinniście dostać maila z linkiem, ale dodatkowo umieściłam informację o nagraniu na platformie pod dzisiejszym dniem – nr 7
-
-
Usunięty Użytkownik
Usunięty Użytkownik26 lipca 2020 at 22:05Grazie Mille 🙂
Log in to reply.