• Webinar 2

Posted by Paulina on 26 stycznia 2020 at 19:11

Dajcie znać czy go chcecie, jeśli tak to kiedy i czy mam o czymś konkretnie mówić. Możecie dodawać odpowiedzi przez cały tydzień.

Usunięty Użytkownik odpowiedział(a) 4 lata, 11 miesiące temu 4 Członkowie · 6 Replies
  • 6 Replies
  • Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    28 stycznia 2020 at 18:54

Myślę, że dobrze by było. Dziś dopiero wtorek, a już pojawiły się pytania i wątpliwości.
    Może być niedziela.

• Paulina

Administrator
    28 stycznia 2020 at 19:40

ok, dodam sobie tutaj notkę żeby wrócić do buono, guarire i curare 🙂

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    31 stycznia 2020 at 09:40

ja się dostosuje, obym tym razem nie przegapiła spotkania na żywo!:)

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    31 stycznia 2020 at 14:18

Ciao 🙂

Ja też postaram się dopasować. Przez weekend mam gości. Wyjeżdżają w niedzielę. Niestety nie wiem o której godzinie, ale mam nadzieję, że uda mi się być.

• Paulina

Administrator
    31 stycznia 2020 at 23:28

słuchajcie, na razie piszę tutaj ale potem oczywiście dam znać mailowo jeśli tak zostanie – będę chyba zmuszona przesunąć ten niedzielny webinar w związku z tym, że mam (prawdopodobnie) zapalenie zatok i nie jestem w ogóle w stanie mówić. Są lepsze i gorsze momenty, popołudnie i wieczór to najgorsza pora gdzie jestem całkowicie zatkana i bez głosu… przepraszam za to, jak coś to jestem dostępna pisemnie – jak macie pytania, coś niejasne to śmiało! Postaram się pomóc jak tylko mogę, a webinar sobie odrobimy na tygodniu jeśli mi się uda wyzdrowieć 🙁

• Usunięty Użytkownik

Usunięty Użytkownik
    2 lutego 2020 at 13:09

okej spokojnie, nadrobimy jak będziesz już w pełni sił:) Wracaj do zdrowia!!

The forum ‘Pytania ogólne’ is closed to new discussions and replies.

Zacznij Dyskusję
0 z 0 replies June 2018
Now